Even geduld...

Bestaand werk kopen

Belangstelling voor een van mijn vrije werken?
Heeft u een werk gezien op mijn site of tijdens een expositie dat u graag wilt kopen. Neem dan per email of telefonisch (06-50284430) contact met mij op. We maken dan een afspraak zodat u het kunstwerk eerst in het echt kunt zien.

Hoe werkt 't

Een kunstwerk kopen tijdens een expositie
Indien een bepaald kunstwerk tijdens een expositie wordt gekocht, wordt er een rode stip bij het werk geplakt. De koper zorgt vervolgens dat binnen 2 weken het aankoopbedrag is overgemaakt. Het werk kan dan op de laatste dag van de betreffende expositie (na 16.00 uur) worden opgehaald. Of op een later tijdstip als de koper dit beter uitkomt. Tijdens de expositie zijn de werken verzekerd en krijgt de koper bij diefstal of schade het aankoopbedrag terug. Na de laatste expositiedag is het werk niet meer verzekerd. Indien de koper het aangekochte werk later ophaalt, draag ik daar alle zorg voor, maar zijn genoemde risico's voor de koper.

De optie
Indien u om wat voor reden dan ook een kunstwerk overweegt te kopen, maar u heeft nog wat tijd nodig om te beslissen, dan kunt u een optie nemen. Er wordt dan een groene stip bij het kunstwerk geplakt. U heeft dan recht van eerste koop. Doorgaans geldt dat voor de duur van een week. Als echter iemand anders binnen die tijd het betreffende werk zeker wil kopen, zal ik eerst contact met u op nemen. Alleen in dit geval dient u op dat moment wel direct een beslissing te nemen.


Voor kunstwerken boven € 400,- bestaat er een mogelijkheid tot gespreid betalen.

Bestaand werk schilderij Kitchen Aid door Rob de Vries